Ultimele zvonuri despre Samsung Galaxy Note 10

Acum, ca s-au lansat in sfarsit modelele Samsung Galaxy S10 (cu exceptia modelului 5G, care va fi lansat oficial maine, 5 aprilie, in Coreea de Sud inainte de a aparea si pentru pietele din Europa, Statele Unite, samd), este acum momentul pentru a astepta cu nerabdare urmatorul smartphone-ul de top al celui mai mare producator OEM din lume: Samsung Galaxy Note 10. De obicei, Samsung lanseaza cea mai recenta intrare in gama Galaxy S la inceputul anului si apoi lanseaza cel mai nou model al seriei Galaxy Note la finalul anului. In timp ce modelele din seria Galaxy S au, de obicei, cel mai bun procesor si o multime de functii premium, gama Galaxy Note este, de obicei, la fel de puternica, insa contine mult mai multe functii din acest punct de vedere. Acesta lucru face seria Galaxy Note sa fie cea mai scumpa din lista de produse ale celor de la Samsung.

Data lansarii, design si alte detalii

Avand in vedere faptul ca, anul trecut, Samsung a anuntat modelul Galaxy Note 9 la data de 9 august, urmand ca pe 24 august, acesta sa apara pe piata, tindem sa credem faptul ca aceeasi data de lansare o va avea si Note 10 anul acesta. De asemenea, mai mult ca sigur vor fi imbunatatiri din punct de vedere al design-ului, si probabil ca Galaxy Note 10 va contine si un senzor in display, deoarece nici un alt sistem de securitate biometric nu-l va depasi pe acela in momentul in care Note 10 va fi lansat oficial. De asemenea, noul model promite inclusiv imbunatatiri pentru S Pen, un procesor Snapdragon 855 si ca, probabil va avea un pret incepand de la 1000 de dolari (4229 de lei in banii nostri).

Un al doilea Galaxy Note 10?

In ultima vreme, pe internet circula o gramada de zvonuri in legatura cu lansarea unui al doilea dispozitiv Note 10, despre care se spune ca ar putea fi un model cu conexiune 5G, similar cu telefonul Galaxy S10 5G – care sa fie probabil mai mare decat Galaxy Note 10, deoarece si S10 5G este mai mare in comparatie cu modelul standard S10. Este posibil ca telefonul cu ecranul de 6.7 inci sa fie Note 10 5G, iar modelul standard Note 10 va avea un ecran cu o diagonala similara ecranului Note 9, una de 6.4 inch. Cu toate acestea, exista posibilitatea de a fi vorba despre o versiunea “lite” a Note 10, la fel cum Galaxy S10e este o versiune mai mica a lui Galaxy S10, intrucat alternative mai mici pentru modelele de top s-au aratat a fi suficient de populare pe piata de telefoane mobile. Conform publicatiei The Bell, telefonul mai mic va fi lansat doar pe pietele din Europa, insa, logic vorbind acest zvon nu are nici un sens avand in vedere faptul ca telefoanele anterioare ale Galaxy Note au aparut in toata lumea si nu ar avea absolut nici un sens ca Samsung sa-si limiteze audienta doar pentru Europa atunci cand lanseaza o versiune “lite” al uneia dintre noile modele ale celor mai populare game ale companiei sud-coreene.