4 noutati despre Alexa

In cazul in care nu ai auzit despre boxa Alexa, ea este o boxa dotata cu inteligenta artificiala care va poate stinge luminile in cazul in care nu mai aveti timp si va grabiti ca sa nu intarziati la munca sau la scoala sau oriunde v-ati indrepta. Ma gandesc sa fiecaruia i s-a intamplat sa avem mainile ocupate dar trebuia sa sunam pe cineva urgent si nu o puteam face. Cu ajutorul boxei Alexa punem sa efectuam apeluri fara sa fie nevoie sa lasam lucrurile din mana. Este o boxa foarte utila si inteligenta si nu ii strica nimanui sa aiba acasa o boxa din aceasta. Alexa are acum patru functii noi legate de trafic si de alegerea pe care o faci cand votezi, iar mai jos le mai numi si detalia.
Daca ai nevoie de informatii despre trafic dinainte sa pleci de acasa, sa stii cat de aglomerat este. Este suficient sa introduci locatia ta si unde mergi tu de obieci si Alexa iti va spune imediat cum ai iesit pe usa cum este traficul de la tine ce acasa pana la destinatie. Daca nu ai timp sa iti setezi locatia pe gps este suficient sa ii spui Alexei “Alexa, cum este traficul” sau “Alexa, indicatii catre …”. Cand Alexa va raspunde trebuie sa ii spui “Aelxa, trimite pe telefonul meu” si iti va aparea pe telefon gps si tot ce trebuie sa mai faci este sa apesi pe “Start”.
Daca de obieci te uiti la vreme inainte sa plecati de acasa pentru a stii cum sa te imbraci, dar ti se intampla sa mai uiti, cu ajutorul Alexei poti sa stii cand este vreme urata ca sa te imbraci mai gros. Trebuie sa ii ceri Alexei sa iti trimita alerte cand o sa fie vreme urata, cand or sa fie tornada sau zapada. Trebuie sa spui “Alexa, spune-mi cand este o alerta metereologica severa” si ea va incepe sa iti spuna cand va fi vremea rea.
Daca nu credeai ca este posibil ca o boza inteligenta sa iti dea sfaturi despre alegeri trebuie sa te razgandesti, pentru ca Alexa poate face asta. Daca nu ai fost pus la curent sau daca vrei sa afli mai multe despre cei care candideaza tot ce trebuie sa faci este sa ii spui Alexei. Intrebarile pe care poti sa i le pui sunt: “Alexa, cu ce pot vota?”, “Alexa, cand vor fi alegerile?”, “Alexa, care sunt rezultatele voturilor?”, “Alexa, cine candideaza?”.
Utima noutatea cu care a fost dotata boxa Alexa este capacitatea de a te putea juca NBA daca ai un dispozitiv Echo Show 5. Trebuie sa spui “Alexa, joaca echipa…”.
Acestea fiind spuse daca inca nu ai boxa Alexa si crezi ca te va putea ajuta cu lucruri pe care in unele situatii nu le poti face sau daca nu ai timp sa verifici vremea sau traficul, Alexa iti poate fi de mare ajutor.