Samsung Galaxy S20 VS S20 Plus VS S20 Ultra

Daca vrei sa iti cumperi unul dintre cele trei S20, dar stii ca diferena dintre ele este de circa 100 sau 200 de dolari si vrei sa afli care sunt aspectele care le diferentiaza asa de mult, mai jos voi prezenta fiecare ce caractersitici are si care ar fi cel mai optim pentru tine. 

Desi, ele au destul de multe caracteristici in comun, cum ar fi un Android 10, o tehnologie noua, rata de improspatare a ecranul de 120 Hz, dar sunt si cateva diferente destul de evidente intre cele trei modele. 

S20 Ultra este greu, mare, cel mai rapid 5G, are cele mai performante functii ale camerei, ecran de 6,9 inci. S20 Plus are un ecran de 6,7 inci, camera de spate usor scalata, cel mai rapid 5G. S20 are un ecran de 6,2 inci, camera este similara ca la Plus si viteza 5G este mai lenta. 

Asa ca poti sa cumperi S20 Ultra daca vrei un ecran foarte mare, pretul nu este o problema si vrei sa ai cele mai bune functii ale camerei. 

Cumparati S20 Plus daca vrei un ecran mare, vrei cea mai rapida viteza 5G si o durata lunga de viata a bateriei.

Cumparati S20 daca vrei un telefon nu foarte mare, daca rapiditatea 5G nu este o prioritate si daca nu vrei sa cheltuiesti asa de mult pentru un telefon. 

S20 Ultra este cel mai scump dintre toate trei modelele, pretul incepe de la 1.399 de dolari si este foarte mare, mult prea mare. Intr-adevar un ecran mare iti permite o vizulizarea mai buna a videoclipurilor, dar rezolutia este cea mai mica dintre toate trei modelele. Cand vine vorba de camera, el castiga. Are o camera principala de 108 megapixeli si o tehnologie pixel binning un zoom optic de 100x. Aceste functii cuprind bine in poza detaliile si le fac foarte clare. 

Daca folosesti 5G poate sa influenteze durata de viata a bateriei, chiar daca este una foarte mare. Bateria la S20 Ultra nu a durat atat de mult cand s-a utilizat optiunea de actualizare de 120Hz. 

S20 Ultra si Plus au o viteza foarte mare a 5G, iar S20 una mai lenta. Dar in orice caz, este mai rapida decat 4G. Acesta face diferenta daca vrei un telefon 5G opteaza pentru S20 Plus, dar daca nu vrei neaparat o retea rapida 5G, alege S20. 

S20 ar fi o alegere buna, doar ca desi e cel mai ieftin dintre cele trei, totusi este scump, avand un pret de intrare de 1.000 de dolari, in timp ce Iphone 11 a avut pretul de 699 de dolari. Chiar si Note 10 este mai ieftin decat S20. Dar dintre cele trei modele, S20 ar fi o alegere buna daca nu vrei o viteza foarte mare a 5G, daca vrei o viteza foarte mare, atunci alege S20 Plus.