Proiectorul Epson EF- 100

Avand in vedere ca noul coronavirus ne pune sa stam izolati in casa, cinematografele sunt inchise, asa ca singura solutie in care poti sa vizionezi un film este acasa, in sufragerie pe canapea. Dar cu siguranta nu este acelasi sentiment ca la cinema, nu este acelasi sunt ca la cinema, nu este un ecran la fel de mare ca la cinema. Dar in cazul in care esti un fan infocat al cinemaurilor, o sa prezint un proiector pe care il poti folosi acasa pentru a viziona filmele atat afara, in curte, cat si in casa. 

Pentru a-ti satisface aceasta dorinta, am pregatit un proiector portabil care te va bucura, pentru ca vei putea sa vizionezi filmele fie afara, fie in casa intr-un ecran mai mare. Acesta prezinta un mare avantaj, avand in vedere ca este portabil pentru ca in cazul in care vrei sa stai afara sa te bucuri de vremea buna, dar vrei sa te si uiti la un film in acelasi timp, acum este posibil sa faci ambele lucruri deodata. Proiectorul Epson EF- 100 de obicei se gaseste la un pret destul de mare de 799 de dolari, dar in cazul in care ai noroc poti chiar sa il gasesti la un pret de 200 de dolari si este disponibil in alb si negru. 

Epson EF- 100 are un sistem care se bazeaza pe proiectia lasei cu 3 chipuri care sunt mai luminoase decat modelele care au LED-uri. Modelul este unul foarte luminos, ceea ce inseamna ca il poti folosi atat noaptea, pe intuneric, cat si ziua in lumina zilei. Nu are controale de zoom sau de schimbare a lentilelor, pentru ca proiectorul acesta se bazeaza pe geometria peretelui si poate sa proiecteze imagini de pana la 150 cm. 

Sistemul care este incorporat in proiectorul este Android TV, ceea ce inseamna ca nu trebuie ca tu sa adaugi un alt media playier. Daca vrei ca sunetul sa fie puternic, are si un difuzor integrat, dar si Bluetooth pentru ca tu sa il conectezi la alte dispozitive pentru a obtine un sunet mai puternic, asemanator cu cel de la cinema. 

Proiectorul pe Amazon are 4,5 stele din 5, iar utilizatorii au fost foarte multumiti in special pentru luminozitate si performanta generala. Luminozitatea poate fi considerata cea mai buna caracteristica a proiectorului, are o rezolutie de 1,280 x 800 de pixeli, pregatiti pentru a proiecta imagini de pana la 150 de inci. 

Acestea fiind spuse, daca iti palce sa vizionezi filme la cinema, in aceasta perioada nu mai este posibil acest lucru, dar iti poti faci cinema la tine casa cu ajutorul proiectorului Epson EF- 100 si il poti muta fie in curte, fie in casa si vei obtine o calitate foarte buna.