Telefoanele pliabile

Primul telefon pliabil performant a aparut anul trecut si a captat atentia multor persoane, mai ales celor pasionate de gadget-uri. Doar ca anul acesta este unul dificil pentru intreaga planeta din cauza izbucnirii virusului corona, iar lansarea sau conceperea unui astfel de telefon care ar costa in jur de 1.000 de dolari, nu este o idee buna, mai ales ca vanzarile telefoanelor au scazut foarte mult in comparatie cu anul trecut, iar anul acesta majoritatea companiilor de telefoane se concentreaza si asupra telefoanelor mai scumpe, dar si a celor mai accesibile, precum Samsung, care a lansat seria S20, dar si seria A, varianta mai accesibila si Iphone care a lansat Iphone SE, care este accesibil si va lansa seria Iphone 12 care va fi mai scumpa. 

Stefan Streit, directorul general de marketing global legate de telefonul TCL, a spus ca telefoanele pliabile vor avea un mare succes in mai mult de 2 ani, pentru ca pot face o multime de lucruri. El spune ca intentioneaza sa lanseze telefoane compatibile cu noua retea 5G cu un pret de mai putin de 500 de dolari. Totusi, un telefon este scos la vanzare in Europa cu un pret de 399 de euro si va ajunge si un SUA si va avea un pret de 399 de dolari. Acest lucru inseamna ca telefonul TCL 10 5G va fi unul dintre cele mai accesibile moduri de a avea compatibilitatea 5G si sa aiba tehnologie wireless, conectivitate rapida, fapt ce ar facilita o mai buna transmitere a datelor. Tehnologia aceasta 5G nu este atat de scumpa pe cat se crede. Faptul ca sunt si telefoane mai ieftine care au aceasta tehnologie, precum Samsung Galaxy A51 care costa mai putin de 500 de dolari. Acest lucru da de inteles ca tehnologia va fi accesibila pentru mai multe persoane. 

TCL este o companie mai renumita pentru televizoarele fabricate la preturi accesibile, dar pline cu functii performante si tendinte noi, iar crearea telefoanelor pliabile 5G este o modalitate foarte buna de a forma o alta imagine a firmei, un alt renume. 

Telefonul 10 5G este unul din gama 10, care este una dintre cele mai bune ale companiei. Aceste telefoane trebuiau sa reprezinte o schimbare in lumea tehnologiei, doar ca a fost anulata conferinta din cauza coronavirusului. Integrarea 5G in randul telefoanelor este o oportunitatea foarte buna mai ales pentru cei tineri care sunt legati de tehnologie si au nevoie de o conectivitatea rapida. Un telefon 5G de 400 de dolari este o oferta foarte atragatoarea, iar Streit spune ca vor fi si mai multe oferte accesibile. 

Prin urmare, telefoanele pliabile sunt un plan de viitoare, iar compania TCL va putea sa isi creeze un renume si o alta imagine a firmei prin implementarea telefoanelor 5G pliabile cu preturi accesibile.