Linn Seria 3- review

Linn Seria 3 este o boxa wireless de inalta performanta. Aceasta companie se afla de mult timp in topul celor mai bune companii de streaming de muzica. Acest model nu este deloc unul ieftin, costa chiar foarte bun, asa ca, daca nu vei folosi boxa atat de mult sau ai nevoie de o boxa pe care sa o folosesti cateva ore, mai bine iti cumperi alta. Se considera ca acest Linn Seria 3 este cea mai buna boxa portabila. In randurile de mai jos voi descrie aceasta boxa din mai multe puncte de vedere. 

Linn Seria 3 are dimensiuni de 30 x 25 x 21 cm si are forma unui ou mai mare, asa ca are un design cu totul noi si mai neobisnuit. Partea din fata este plata si in spatele grilei, care este atasata magnetic si este reflectorizanta, se gaseste un difuzor de 19 mm. Partea superioara este o placa de sticla, ceea ce completeaza calitatea inalta a boxei. Boxa are 6,9 kg, este putin mai grea decat se astepta. 

Linn Seria 3 costa 2.950 de lire sterline, iar intregul sistem costa 5.450 de lire sterline. Dupa cum am mentionat inca de la inceput, nu este o boxa iefitna. Sistemul are controale tactile, iar in partea superioara se afla un logo al companiei care lumineaza. Sistemul se poate conecta la Bluetooth sau la Wi-Fi, Linn foloseste Bluetooth 5.0 si de aici se poate controla volumul. 100 de lumini LED indica nivelul volumului si formeaza un cerc luminos in mijlocul panoului de sticla din partea superioara. Dupa ce boxa a fost configurata, se poate folosi controlul vocal de pe orice dispozitiv Alexa, Amazon sau Google Assistant. Pentru a forma un sistem, toate difuzoarele trebuiesc conectate fizic, prin intermediul tehnologiei Exakt Link, care este de fapt un cablu Ethernet. Difuzorul 301 are o intrare HDMI ARC, unul Ethernet si un comutator de alimentare si o iesire Exakt Link. Difuzorul 302 face legatura cu alimentarea la retea si o intrare Exakt Link. 

Calitatea sunetului este produsa atat de greutate boxei, cat si de frecventa joasa. Produce chiar si detaliile, ofera caldura sunetului si claritate. Acest lucru inseamna ca si o melodie mai veche poate sa fie redata cu claritate si sa se surprinda toate detaliile. Reuseste sa treaca de la sunetele mai tari, mai zgomotoase, la unele foarte incete. Este o boxa controlata si de inalta performanta. 

Acestea fiind spuse, boxa wireless Linn Seria 3 este foarte scumpa, dar promite performanta si calitatea sunetului. Daca ai nevoie de o boxa pe care sa o folosesti de cate ori, ar fi bine sa te orientezi catre alt model. Dar daca ai nevoie de o boxa foarte performanta si care sa fie potrivita pentru toate tipurile de muzica, Linn Seria 3, ar trebui sa fie alegerea potrivita.