Trucuri noi la Note 20 si Note 20 Ultra cu stiloul

Samsung a avut grija ca nu cumva sa nu mai apuce sa lanseze seria Note 20 si a lansat-o, acum sunt disponibile pentru a fi precomandate. Seria Note este cea mai scumpa dintre telefoanele de la Samsung si sunt renumite pentru stiloul cu care vin la pachet. Cele doua noi telefoane primesc cateva trucuri care se pot face cu stioul. Samsung a adaugat de anul trecut, de cand a lansat Samsung Galaxy Note 10 controale de gesturi cu stiloul, doar ca au fost mai limitate. Dar acum, cu ajutorul celor 2 noi telefoane si cu stiloul incorporat se pot indeplini mai multe lucruri doar cu stiloul, precum trecerea intre aplicatii, intoarcerea la ecranul de start, declansarea Smart Select. Pentru a afla cum trebuie sa folosesti stiloul pentru a indeplini mai multe lucruri cu el, te invit sa urmaresti randurile de mai jos. 

Exista 5 gesturi noi care se alatura celor vechi. Acestea sunt: Inapoi- functioneaza la fel ca butonul inapoi de pe Android; Acasa- merge la ecranul de start; Recente- deschide comutatorul de aplicatii pentru a vedea care aplicatie a fost folosita recent, dar va trebui sa apesi pe ecranul pentru a deschide o aplicatie, pentru ca S Pen nu poate; Smart Select- este un instrument care poate face o captura de ecran sau sa creeze un GIF; Scriere pe ecran- face o captura de ecran, ia poti tu poti sa mai scrii ceva pe poza si dupa ce ai scris sa o trimiti. Fiecare actiune dintre cele mentionate anterior are propriul gest care trebuie facut cu S Pen. Trebuie sa ti apasat butonul de pe stiloul pentru ca ecranul sa recunoasca gesturile si sa raspunda asa cum trebuie. Poti sa vezi fiecare ce actiune are daca intri la Setari- Functii avansate- S Pen- Actiuni. Iti va aparea o sectiune Oriunde care va afisa o imagine in care se afla gestul pe care trebuie sa il faci cu S Pen in timp ce ti butonul apasat. Pana cand te vei obisnui cu gesturile si pana cand vei invata sa le faci corect, va dura o perioada de timp. 

Daca nu vrei sa folosesti acele actiuni, se pot personaliza. La Actiuni, trebuie sa atingi oricare comanda pentru a schimba ceea ce face la acel moment. Gesturile pot fi dezactivate toate sau doar unul daca nu iti plac. 

S Pen mai poate fi folosit sa deschida camera, apoi apasa butonul pentru a face o poza. 

Acestea fiind spuse, daca te tenteaza toate aceste trucuri pe care Note 20 si Note 20 Ultra le pot face cu S pen, poti sa precomanzi telefonul dorit sau poti sa mai astepti pana se va mai ieftini.