Functii indragite la Galaxy Z Fold 2

Daca iti place sa ai cel mai interesant dispozitiv, Galaxy Z Fold 2 este potrivit pentru tine. Telefoanele pliabile inca nu sunt preferate de multe persoane, dar aceste vine cu o serie de avantaje, pe langa faptul ca este mare si gros. Telefonul costa 2.000 de dolari, ceea ce inseamna ca nu este accesibil pentru toti. Are un ecran de 7,6 inci, nu este rezistent la apa. Galaxy Z Fold 2 are cateva functii care sunt foarte apreciate, daca vrei sa afli care sunt acestea, te invit sa urmaresti randurile de mai jos. 

Primul avantaj este cel al ecranului extern care se poate folosi. Are 6,2 inci si face ca telefonul sa fie mai usor de utilizat cand este inchis, ca atunci cand vrei sa raspunzi la un mesaj cu o singura mana.

Balamaua este imbunatatita si este acum mai flexibila si in acelasi timp este si rigida. Ea este foarte flexibila, ceea ce permite ca telefonul sa fie deschis in mai multe unghiuri, numindu-se modul Flex. Aceasta caracteristica a fost cea mai buna a telefonului Z Flip si pe care si Fold 2 o are. 

Ecranul intern nu are niciun decupaj si este construit dintr-o sticla ultra subtire, dar care nu este atat de predispusa spargerilor sau zgarieturilor. Ecranul are si rata de actualizare de 120 Hz, iar lipsa decupajului ofera un spatiu mai mare ce poate fi folosit. 

Multitasking-ul se realizeaza mai usor, ceea ce pe primul Fold nu a functionat atat de bine. Se pot aranja pana la 3 aplicatii pe ecran. 

Se simte ca un telefon premium. Fold-ul original nu era, fiind realizat din plastic. Fold 2 are un ecran extern din Gorilla Glass Victus, rama metalica, balama robusta. 

Z Fold 2 are totusi designul pe care il are si Fold-ul original, se desface ca o carte, plierea ecranului se realizeaza vertical. Z Fold 2 are o camera frontala de 10 MP. Pe spate, sunt cele 3 camere, una cu un unghi larg de 12 MP, una cu unghi ultra-larg si teleobiectiv. Din pacate, exista doar zom de 2x si nu exista videoclip de 8K.

Z Fold 2 are o baterie de 4,500 mAh, care de fapt este impartita in doua, una de 2.155 mAh si inca una de 2.345 mAh. Si Galaxy Note 20 Ultra are aceeasi baterie, iar durata de viata a ei nu este atat de buna, iar Fold 2 are 2 ecrane care vor consuma baterie, plus rata de actualizare de 120 Hz. 

Acestea fiind spuse, Samsung Galaxy Z Fold 2 este un telefon pliabil care nu este preferat de multe persoane, dar are cateva functii care nu sunt posibile pe un telefon clasic.