Telefoane bune din 2020

Telefoanele anului 2020 au adus ceva noua, printre care conectivitatea 5G, unele sunt pliabile, doar ca acestea sunt foarte scumpe. Samsung si Apple au telefoane cu rata de actualizare mare, camere foarte bune, caracteristici premium. Dar mai exista si alte telefoane bune de la Motorola si OnePlus. Daca vrei ca anul acesta sa iti cumperi un telefon nou, poate ca te-ar interesa care sunt cele mai bune telefoane ale anului, asa ca, fii cu ochii pe ce va urma. 

Iphone SE a avut un pret de inceput de 399 de dolari, dar acum se poate gasi si la 335 de dolari. Este cel mai bune telefon de buget pe care il poti cumpara anul acesta. Are procesorul A13, la fel ca Iphone 11, functii foarte bune ale camerei, dintre care multe sunt imprumutate tot de la Iphone 11, doar ca are o singura camera de spate. Acesta are si butonul Home cu Touch ID. 

Samsung Galaxy Note 20 Ultra este cel mai premium telefon Android. Costa 1,099 de dolari, are un S Pen, este 5G, are functii foarte bune ale celor 3 camere de spate, este dotat cu un procesor puternic Snapdragon 865 Plus, are incarcare wireless inversa si are un spatiu de stocare de 128 GB sau 512 GB. 

OnePlus 8 si 8 Pro sunt telefoane de top la preturi accesibile. Se gasesc si la preturi de 699 de dolari, respectiv 800 de dolari, 8 Pro are un ecran de 120 Hz, un teleobiectiv al camerei de spate. OnePlus 8 este mai accesibil, este 5G, are un afisaj de 90 Hz si acelasi procesor ca 8 Pro. 

Samsung Galaxy S20 este telefonul de top al telefoanelor Android, costa 711 de dolari, are un ecran AMOLED de 6,2 inci, o rata de actualizare de 120 Hz, incarcare wireless inversa, rezistenta la apa, 3 camere de spate si una frontala. 

Motorola Edge Plus este telefonul premium al companiei si se gaseste la un pret de 800 de dolari. Este 5G, are un chipset Snapdragon 865, o baterie foarte mare, un ecran OLED cu o rata mare de actualizare si 3 camere de spate cu functii foarte bune. 

Iphone 11 se poate gasi si la un pret de 578 de dolari, are camere foarte bune, doar ca nu are o mufa pentru casti. Este cel mai bun model mijlociu de la Apple.

Google Pixel 4A are cea mai buna camera pentru acest pret si costa 349 de dolari. Telefonul are 5,81 inci, o mufa pentru casti si 128 GB stocare.

Samsung Galaxy A51 costa 399 de dolari si este un telefon solid pentru un pret mic. Are 4 camere de spate, un cititor de amprente pe ecran si spatiu de stocare extensibil. 

Poti sa alegi dintre telefoanele descrise anterior daca vrei sa iti cumperi unul dintre cele mai bune telefoanele ale anului 2020.