Google Pixel 4A 5G- review

Google si-a lansat cele 2 dispozitive noi cu cateva sapatamani in urma, aceste dispozitive fiind Google Pixel 4A 5G si Pixel 5. Pixel 4A 5G are un pret de 499 de dolari. Pe langa compatibilitatea cu reteaua 5G, Pixel 5, are camere foarte bune, un ecran performant, o baterie mare si un procesor mai puternic, doar ca cele 2 telefoane au multe elemente comune. Dar se merita sa iei in considerare un telefon 5G, in cazul in care in zona ta este disponibila. Daca vrei sa afli mai multe despre acest telefon, te invit sa urmaresti randurile de mai jos. 

Google Pixel 4A 5G are un ecran care are o rata de actualizare de 90 Hz, are incarcare wireless si wireless inversa. Totusi, intre Pixel 4A si Pixel 5 exista cateva elemente comune, printre care, ambele au aceleasi camere, acelasi procesor.

Chiar daca Pixel 4A este mai ieftin decat Pixel 5, are un ecran mai mare de 6,2 inci, in comparatie cu cel de 6 inci al Pixel 5, are o mufa pentru casti, pe care telefonul mai scump nu o are. Din pacate, Pixel 4A nu este rezistent la apa, nu are incarcare wireless si wireless inversa si are o baterie putin mai mica, de 3.800 mAh, in comparatie cu cea de 4,00 mAh. 

Diferenta legata de aspect dintre telefoane nu este foarte mare, doar ca Pixel 4A are un ecran putin mai mare. Ambele sunt din plastic. Pixel 4A are o rata de actualizare de 60 Hz, are un ecran clar si luminos, iar vizualizare sa in razele soarelui nu este o problema. 

Pixel 4A si Pixel 5 au acelasi procesor Snapdragon 765G. Nu este la fel de puternic ca alte telefoane, dar este mai puternic decat Pixel 4. Pixel 4A are o memorie RAM ceva mai mica decat Pixel 5, 6 GB, in comparatie cu 8 GB. Intre cele 2 telefoane nu se pot observa diferente in ceea ce priveste performanta zilnica. 

Pixel 4A 5G este dotat cu o baterie de 3.800 mAh care poate rezista mai mult de 24 de ore la o singura incarcare, la o utilizare usoara. In testul de redare video in mod avion, bateria a rezistat 22 de ore si 30 de minute, fiind rezultate destul de similare cu cele ale LG Velvet care are o baterie de 4.300 mAh. Telefonul are si un mod de economisire a bateriei.

Acestea fiind spuse, daca ai nevoie de un telefon nou, bun si putin mai ieftin, poti sa iei in considerare Google Pixel 4A 5G, are performante bune, camere bune, durata de viata lunga a bateriei, ecran clar, luminos si mare. Dar inainte de a cumpara un telefon 5G, asigura-te ca in zona ta este disponibila reteaua.