Logitech Folio Touch VS Magic Keyboard

IPad Air 2020 este mai accesibil decat iPad Pro si are majoritatea functiilor pe care tableta mai scumpa le are. Se poate folosi si pe post de laptop, pentru ca accepta tastatura sau trackpad. Doar ca, din pacate ele nu sunt incluse. Cand vine vorba de a alege o tastatura buna pentru iPad Air, una dintre alegeri ar fi Magic Keyboard de la Apple, doar ca aceasta este destul de scumpa. Dar mai exista inca o tastatura buna si mai ieftina, fiind aproape la jumatate din pretul Magic Keyboard, ea este de la Logitech. Daca vrei sa afli care dintre cele 2 este mai buna, te invit sa urmaresti randurile de mai jos unde le voi compara. 

Logitech Folio Touch costa 159 de dolari si are o protectie pe care Magic Keyboard nu o are. Ea functioneaza si cu iPad Air, dar si cu iPad Pro. Tastatura are un rand de butoane suplimentare care au rolul de a controla luminozitatea ecranului, a tastaturii, pot sa opreasca si sa redea muzica, sa controleze volumul, sa porneasca ecranul si mai este un buton pentru cautare rapida. Tastatura de la Apple nu are aceste butoane. Tastele sunt patrate si din plastic, dar se simte ca si cand ar fi tastatura unui laptop. Trackpad-ul functioneaza bine si accepta controalele prin gesturi ca tastatura de la Apple. Are si un suport care permite ca tableta sa fie asezata pe orice suprafata. Aceasta tastatura este eficienta in utilizarea zilnica si se poate cumpara separat si un creion. 

Tastatura Magic Keyboard este mai eleganta, dar este mai scumpa, costa 299 de dolari. Ea se fixeaza prin magneti de spatele telefonului. Si tastatura si trackpad-ul sunt foarte bune, are iluminare si trackpad-ul permite navigarea prin gesturi. Este mica si ar permite munca si in spatii mai mici, chiar si pentru naveta si se aseaza bine chiar si in poala. Are un port USB-C, doar ca nu este o tastatura versatila, nu se poate indoi pentru a obtine niste unghiuri, ci este mai mult ca un laptop care are doar o balama. Carcasa este mai subtire decat cea de la Logitech, designul prin magneti se simte mai sigur si mai robust, doar ca nu are protectie laterala. Nu are taste functionale si trackpad-ul este mic. Aceasta tastatura este potrivita pentru tastare sau pentru a se folosi in mod peisaj, dar nu este atat de eficienta in utilizarea zilnica si nici pentru naveta.

Acestea fiind spuse, daca ai un buget mai mic si ai nevoie de o tastatura buna pentru iPad-ul tau, poti sa iei in considerare Logitech Folio Touch fiind mai eficienta in utilizarea de zi cu zi si pentru naveta si este mai ieftina decat Magic Keyboard de la Apple.