Samsung Galaxy M21- review

Samsung are mai multe serii de telefoane, cele de top, adica S si Note, cea de gama medie, adica A, dar mai are si o serie de telefoane mai slabe, adica M. Samsung Galaxy M21 nu are cele mai bune specificatii, desi sunt asemanatoare cu cele de Galaxy M30 si M30s. Este un telefon ieftin, deci asteptarile nu se poate sa fie prea mari. Daca vrei sa afli mai multe detalii despre Samsung Galaxy M21, te invit sa urmaresti randurile de mai jos. 

Partea din fata a telefonului prezinta o marginea de jos mai groasa si un decupaj in forma de picatura unde se adaposteste camera frontala. Spatele si marginile laterale sunt realizate din plastic, iar marginile au 2 nuante diferit, mai inchis in partea de jos si mai deschis in partea de sus. Spatele are un finisaj lucios, deci amprentele si petele vor fi foarte vizibile. Pe spate exista si un cititor de amprente, doar ca nu are o performanta prea buna, este destul de lent. Telefonul nu are rame subtiri cum au cele mai scumpe, are margini destul de groase. 

Se apreciaza faptul ca s-a renuntat la ecranul LCD pe care il au modelele mai vechi, adica M10 sau M11 si i s-a adaugat un ecran Super AMOLED de 6,4 inci si are o rezolutie de 2340 x 1080 pixeli. Exista 2 moduri de culori, ci anume Vivid si Natural. Rata de actualizare este de 60 Hz, dar nu te poti astepta sa aiba rata de actualizare de 120 Hz la un pret atat de mic. 

Samsung Galaxy M21 ruleaza Android 10, are o singura interfata care este usor de utilizat. 

Cand vine vorba de performante, ele nu sunt prea bune. Samsung Galaxy M21 este dotat cu un procesor Exynos 9611 si are mai multe versiuni de memorie RAM, de 4 sau 6 GB, dar este recomandat sa optezi pentru cea de 6 GB, pentru ca ajuta la performante. Spatiul de stocare este de 32 GB sau de 64 GB. 

Samsung Galaxy M21 are 3 camere de spate, una principala de 48 MP, una ultra-larga de 8 MP si un senzor de adancime de 5 MP. Calitatea pozelor nu este nici ea prea reusita, se pierd multe detalii, culorile tind sa fie ─ârea saturate, gama dinamica este slaba. Camera ultra-larga realizeaza poze decente. Camera frontala de 8 MP realizeaza si ea poze decente. Telefonul nu are modul intunecat. 

Acestea fiind spuse, Samsung Galaxy M21 este un telefon ieftin, de gama slaba, performantele sale nu sunt prea bune, camera nu realizeaza poze atat de bune, dar daca vrei sa il cumperi, cel mai bine este sa alegi versiunea de 6 GB memorie RAM si spatiu de stocare de 64 GB, va forta putin performantele.