Dell XPS 13 2 in 1 9310- review

In aceasta perioada, un laptop bun nu mai este un moft, o pretentie, ci o necesitate. O mare parte din viata noastra, are loc in mediul online si de acasa. Daca trebuie sa lucrezi de acasa si compania nu ti-a pus la dispozitie toate echipamentele de care ai nevoie si daca laptopul tau nu este suficient de puternic si bun pentru a face fata activitatilor pe care trebuie sa le realizezi, inseamna ca ai nevoie de un nou laptop. Daca laptopul nu este potrivit nici pentru orele online ale copiilor si aici intervine necesitatea un laptop mai bun. Dell XPS 13 9310 este un laptop de tipul 2 in 1, astfel ca se poate folosi atat pe post de laptop, cat si pe post de tableta si este suficient de puternic. Pentru a afla mai multe detalii despre el, fii cu ochii pe descrierea urmatoare.

Dell XPS 13 9310 costa 1,500 de dolari, este dotat cu cele mai noi procesoare Intel Core i7 de a 11-a generatie si grafica este gestionata de Intel Iris Xe. Memoria RAM este de 16 GB si spatiu de stocare este de 512 GB. Laptopul ruleaza Windows 10 Home. Durata de viata a bateriei este si a destul de buna, astfel ca a rezistat 11 ore si 3 minute in testul de redare video, fiind mai buna decat cea a modelului de anul trecut cu procesoarele de a 10-a generatie.

Laptopul are un ecran de 10,4 inci cu o rezolutie UHD Plus de 3840 x 2400 pixeli si atinge o luminozitate maxima de 500 de nits. 

Din pacate, nu se poate extinde memoria, ceea ce poate sa fie o problema pentru unele persoane. Acesta este un compromis pe care compania a trebuit sa il faca pentru a avea un laptop mai subtire. Camera web este de asemenea foarte mica pentru ca s-a dorit mentineaza cadrului cat mai subtire. Camera are IR, ceea ce inseamna ca accepta deblocare faciala, dar are si un cititor de amprente ce este incorporat in butonul de pornire. 

Tastatura este si ea confortabila si ofera o experienta placuta. Tastele scot un sunet cand se apasa, dar nu este deranjant. Accepta chiar si un stilou ce se ataseaza magnetic fie in partea dreapta a laptopului, fie pe sigla de pe capac. Stilou costa 100 de dolari, nu este inclus in pretul laptopului. 

Acestea fiind spuse, Dell XPS 13 2 in 1 9310 este un laptop foarte bun ce ofera o performanta foarte buna si o durata lunga de viata a bateriei si ai posibilitatea de a debloca laptopul prin recunoastere faciala, foarte utila cand este folosit in modul tableta, neavand butonul de pornire.