Telefon nou sau resigilat

Atunci cand vrei sa iti cumperi un telefon nou, dar vrei sa fie performant, sa aiba cele mai noi functii si tehnologii, sa aiba cea mai buna camera, cea mai buna durata de viata a bateriei, adica sa fie de ultima generatie, trebuie sa te asiguri ca ai un buget riguros pentru a-l cumpara, pentru ca nu va fi deloc accesibil. Un telefon care se incadreaza in aceste cerinte este Iphone 11 Pro Max care are un pret in jur de 6.200 de lei, care este un pret foarte mare. Sunt foarte multe persoane care isi doresc un telefon mai scump, dar nu isi permit sa il cumpere nou si prefera sa renunte la idee si sa isi cumpere altul mai ieftin. Dar nu vor sa ia in calcul varianta de a-l cumpara resigilat, putand sa beneficieze de o reducere de 200-300 de lei, pentru ca exista o oarecare teama ca vor primi un telefon spart sau stricat si ca inseamna ca ar trebui sa cheltuiasca o alta suma mare de bani pentru a-l repara. Dar acest lucru nu este posibil, iar daca si tu ai aceasta parere gresita despre telefonul resigilat, este cazul sa urmaresti randurile de mai jos pentru a afla ce inseamna cu adevarat acest tip de telefon.

Atunci cand o persoana isi cumpara un telefon, ea il va folosi pentru o perioada mai scurta de timp si este posibil sa realizeze ca nu ii mai place telefonul, ca nu functioneaza asa cum se astepta, ca durata de viata a bateriei nu este atat de buna, dar ea are dreptul sa returneze telefonul in perioada de maxima 30 de zile. Dar returul va fi acceptat in cazul in care telefonul nu prezinta nicio problema. Daca nu este in regula, returul nu se va accepta si persoana respectiva nu isi va primi banii. Daca telefonul se afla intr-o stare buna si nu are nicio problema returul se va accepta, telefonul se va expune la vanzare cu o reducere de aproximativ 200-300 de lei fata de pretul initial, iar persoana respectiva isi va primi banii inapoi. Asa ca, daca vrei sa iti cumperi un Iphone 6, de exemplu, resigilat, nu trebuie sa iti fie teama, pentru ca acel telefon nu va fi nici stricat, nici spart, astfel incat sa fie nevoie de o inlocuire a display-ului la Iphone 6. Telefonul resigilat este doar un telefon folosit de catre altcineva.

Acestea fiind spuse, un telefon resigilat inseamna un telefon folosit de catre altcineva, inseamna ca nu vei fi primul utilizator. Persoana a returnat telefonul din diverse motive, iar pentru ca se afla intr-o stare buna s-a expus la vanzare cu o reducere de 200-300 de lei. Un telefon resigilat nu inseamna un telefon stricat si nici spart.