Cele mai bune casti pentru alergare

Daca este un alergator profesionist, daca ti-ai propus sa slabesti sau daca practici acest sport din pasiune, poate ca uneori simti nevoie de a asculta si muzica in timpul alergarii. Dar, daca alergi in aer liber, poate ca ar fi de preferat o pereche de casti care sa iti permita sa auzi si traficul si ceea ce se petrece in jurul tau. Pe langa acest aspect, o pereche de casti pentru alergare trebuie sa fie foarte confortabila si sa se potriveasca bine in ureche, pentru a nu iesi la miscari mai bruste. Si durata de viata a bateriei este un factor important. Pentru a afla care sunt unele dintre cele mai bune casti pentru alergare, ramai cu ochii pe descrierile urmatoare.

AfterShokz Aeropex costa 160 de dolari si este o pereche de casti care nu se introduce in urechi, ci se aseaza deasupra urechilor. Aceasta tehnologie permite sa asculti muzica, dar in acelasi timp sa auzi si ce se intampla in trafic. In plus, la concursuri nu sunt acceptate castile, dar acest tip de casti este acceptat. Calitatea sunetului este destul de buna, dar compania ar putea sa aduca anumite imbunatatiri sunetului.

Castile Bose Sport costa 199 de dolari si au un design interesant. Acestea nu sunt o pereche obisnuita de casti, au un design inovator, designul este deschis si se aseaza deasupra urechii. Sunt confortabile, doar ca nu vor fi pe placul oricui.

Samsung Galaxy Buds Live costa 130 de dolari si in ciuda designului de bob de fasole ce nu este pe gustul tuturor, au un design deschis care iti permite sa auzi si zgomotele exterioare. Ele se potrivesc bine in ureche si sunt fixe. Calitatea sunetului este foarte buna si se descurca bine si in timpul apelurilor. 

Bose Sport Earbuds costa 160 de dolari si este o pereche potrivita pentru sporturi si pentru alergare, au niste carlige care ajuta la o fixare sigura, iar castile sunt confortabile si usoare. Castile au Bluetooth 5.1, designul lor este simplu si se gasesc in 3 culori. Ele nu au functia de anulare a zgomotului, iar durata de viata a bateriei este de 5 ore si nu se incarca wireless.

AfterShokz Air costa 120 de dolari, au aceeasi tehnologie, astfel ca ele se aseaza deasupra urechii, durata de viata a bateriei este mai mica, de pana la 6 ore si are o rezistenta la apa de IP55.

Aftershokz OpenMove costa 80 de dolari si este versiunea accesibila si are cateva modificari de design, dar sunt in continuare confortabile. Sunetul nu este chiar atat de bun, dar se descurca destul de bine.

Asadar, daca obisnuiesti sa alergi si ai nevoie sa asculti si muzica in acelasi timp, acestea sunt unele dintre cele mai bune casti pentru alergare, unele mai scumpe, altele mai ieftine, cu design deschis, fixarea deasupra urechii sau introducere in ureche.