Oppo Find X3 Pro- review

Compania Oppo tocmai si-a lansat gama de top, iar din aceasta gama face parte Oppo Find X3 Prom, fiind cel mai premium telefon al gamei, cel mai scump, cu functiile cele mai avansate. Din aceasta gama mai fac parte Oppo Find X3 Neo si Oppo Find X3. Daca esti un fan al acestei companii si vrei sa afli mai multe detalii despre acest nou telefon, ramai cu ochii pe randurile de mai jos.

Oppo Find X3 Pro are un pret initial 1,099 de lire sterline, pentru versiunea cu o memorie RAM de 12 GB si un spatiu de stocare de 256 GB. 

La prima vedere s-a observat faptul ca Oppo Find X3 Pro nu este atat de avansat ca modelul anterior, Find X2 Pro. Acest model anterior se gasea in versiune cu piele artificiala, avea margini curbate, dar Find X3 Pro nu are niciunul dintre aceste aspecte de design. Telefonul are o greutate de 193 de grame si dimensiunile sale sunt de 163,6 x 74,0 x 8,26 mm. Este rezistent la apa, are IP68. Spatele este din sticla si este putin curbat. Pe spate se observa camerele care sunt configurate in forma triunghiulara. Telefonul se gaseste in negru, alabstru. 

Oppo Find X3 Pro are un ecran AMOLED de 6,7 inci, ce are o rezolutie de QHD, adica 3216 x 1440 pixeli si atinge o luminozitate maxima de 1300 nits. Are o rata de actualizare de 120 Hz, dar se poate folosi si rata de 60 Hz. 

Telefonul are 4 camere de spate, una principala de 50 MP, un teleobiectiv de 13 MP, una larga de 50 MP si inca un senzor de 3 MP. Camera frontala este de 32 MP. Pozele realizate cu camera principala pe timp de lumina sunt destul de bune, au destule detalii si sunt realizate prin binning pixeli. Si cu modul de noapte pozele realizate sunt destul de bune, doar ca in functie de iluminare, uneori pozele fara mod de noapte arata mai bine.

Telefonul este dotat cu un procesor Snapdragon 88, fiind cel mai nou procesor, care este foarte puternic si care se gaseste si la seria S21. Ofera viteze foarte mari si imbunatateste si durata de viata a bateriei. Telefonul vine cu o memorie RAM de 12 GB si un spatiu de stocare de 256 GB.

Telefonul are o baterie de 4,500 mAh, iar durata de viata a bateriei este buna, a reusit sa reziste 12 ore de jocuri si la o utilizare de normala spre medie a rezistat o zi. El se incarca prin 65 W.

Asadar, poti sa alegi Oppo Find X3 Pro daca iti permite bugetul, daca vrei sa ai un telefon mai special si daca ai nevoie de un ecran foarte bun. Dar daca preferi camere foarte bune si daca Find X2 Pro este mai ieftin, il poti alege pe acela.